DUYURU
Tarih: 16.03.2020| Okunma Sayısı: 1781

Değerli meslektaşlarımız;
Bilindiği üzere yeni tip corona virüsünün yayılmasını engellemek amacı ile ülke çapında bir takım önlemler alınmış bulunmaktadır. Baromuzcada meslek içi eğitim seminerlerinin, staj eğitim merkezi çalışmalarının Nisan sonuna kadar olan programlarının iptal edilmesine, ruhsat törenlerinin ise misafirsiz yapılmasına karar verilmiş bulunmaktadır. Aynı önlemler kapsamında Avukat yanında stajlarını devam ettiren stajyer avukatların, stajlarını devam ettirdikleri bürolara çoğunlukla toplu taşıma araçlarını kullanarak geldikleri, stajlarını devam ettirdikleri bürolarca kendilerine verilen görevleri yine toplu taşıma araçları kullanarak adliyelere, icra dairelerine vesair kurumlara gitmek sureti ile yerine getirdikleri düşünüldüğünde, hem kendilerini hem staj yaptıkları büro çalışanlarını riske atacaklarını göz önüne alma gereği doğmuştur. Stajyer meslektaşlarımızın söz konusu küresel salgın sebebi ile staj yaptıkları bürolara gelmek istememeleri halinde kendilerine anlayış gösterilmesini siz değerli meslektaşlarımızdan saygı ile rica ederiz.

Gaziantep Barosu YK adına Baro Başkanı

Av.Bektas Şarklı