EylülEkimKasım
TBB AHM BÖLGE BAROLARI AVUKAT HAKLARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tarih: 10.01.2017 | Okunma Sayısı: 496 | | |

TBB AVUKAT HAKLARI MERKEZİ BÖLGE BAROLARI ÇALIŞTAYI

OSMANİYE BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TBB Avukat Hakları Merkezi sorumlu yönetim kurulu üyesi TBB Başkan Yardımcısı Av.Başar Yaltı, TBB Avukat Hakları Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri, Bölge Baroları; Adana, Mersin, Hatay, Gaziantep Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av.İbrahim GÖREN,Av.Bülent DURAN ve Kilis Barolarının avukat hakları merkezi üyelerinin,Adana Baro Başkanı Av.Veli KÜÇÜK ve Mersin Baro Başkanı Av.Ali ER'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Osmaniye Barosu Başkanı Av.Dilem AKSOY ve TBB AHM Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi TBB Başkan Yardımcısı Av.Başar YALTI'nın açılış konuşmalarından sonra çalıştaya geçilmiştir.

Çalıştayın 1.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av. A. Faruk Ulaş ve Av. Kazım YÜKSEL'in eşliğinde "Bölgede avukatlıkla ilgili yaşanan sorunların tartışılması ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi",

Çalıştayın 2.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av. Kaya YELEK, Av. Ümit Görgülü'nün eşliğinde "OHAL ve  KHK’ lerin Avukatlık mesleğine getirdiği olumsuz etkiler ile Avukatların hukuki ve cezai sorumluluğu",

Çalıştayın 3.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av. Adil Giray Çelik , Av. M. Murat Farsakoğlu'nun eşliğinde "Avukatlık Kanunu madde 35/A kapsamında Uzlaşma ve arabuluculuk kurumları",

Çalıştayın 4.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av. Hasan oral, Av. Nida Açıkalın'ın eşliğinde "Avukatların Vergi Sorunları",

Çalıştayın 5.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av. Burhan Uyan, Av.Saide Ekmen, Av. Çiğdem Erman'ın eşliğinde "Avukatların İş alanlarının daralması sorunu ve yeni iş alanları açılması- BRANŞLAŞMA",

Çalıştayın 6.masasında TBB AHM Yürütme Kurulu üyeleri Av.Ömür DEDEOĞLU, Av. Ramazan Bedir'in eşliğinde " Meslek kurallarının güncelleştirilmesinin değerlendirilmesi", konuları ele alınmıştır.

Çalıştayın sonunda bu masalardan alınan raporlar sonuç raporları olarak Türkiye Barolar Birliği Avukat Hakları Merkezi'ne gönderilmiştir.

Program sonunda, TBB AHM üyelerine katkılarından dolayı Osmaniye Barosu Başkanı Av. Dilem Aksoy, Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Mersin Baro Başkanı Av. Ali Er plaketlerini takdim etmişlerdir.

21.10.2017 Cumartesi