MayısHaziranTemmuz
STAJYER AVUKAT TEMSİLCİ SEÇİMLERİ YAPILDI
Tarih: 08.02.2017 | Okunma Sayısı: 850 | | |

Gaziantep Barosu Stajyer Avukatları Temsilcilerini Seçti

Gaziantep Barosu Stajyer Avukat temsilcileri seçimi 08.02.2017 Çarşamba günü Gaziantep Barosu Konferans salonunda yapıldı. Temsilci adaylıkları için Stj. Av. Asena Beyza CENGİZ , Stj. Av. Ebru BÜYÜK, Stj. Av. İbrahim ONUR DEMİR, Stj. Av. Mehmet Cihan MERCİMEK ve Stj. Av. Fatma Büşra SİLİNDİR yarıştılar.

Her sene yapılan stajyer avukat temsilci seçimlerinden farklı olarak, baro komisyonları ve diğer organları tarafından yoğun katılımın olduğu stajyer avukat temsilci seçimleri öncesi Baro’nun tüm komisyonlarının tanıtımları yapıldı. Gaziantep Barosu konferans salonunda oluşturulan divanın ardından Stajyer Avukat Komisyonu başkanı Av. Erdem GÖKPINAR’ın konuşması ile konuşmalar başladı. Akabinde; Kadın Hakları komisyonu adına Av. Selma HALIGÜR ve Av. Günay KAPLAN, İnsan Hakları Komisyonu adına Av. Şafak Yılmaz, Av. Ulaş Saygıdar ve Stj. Av. Bahri OĞUZ; Çocuk Hakları Komisyonu adına; Av. Deniz Kütük DURAN ve Av. Elif KOÇASLAN, Hayvan Hakları Komisyonu adına Av. Levent ALİSİNANOĞLU; Genç avukatlar meclisi adına Av. Eyüp APARDIM ve Avukat Hakları Komisyonu adına Av. Bülent DURAN komisyon tanıtımları ve konuşmalarını yaptılar. Geçmiş dönem Baro Başkanı Bektaş ŞARKLI ise stajyer avukatların sorunları ile ilgili Stajyer Avukatlara tavsiye ve çözüm önerilerinde bulundular. Daha sonra stajyer temsilci adaylarına söz verildi. Seçimlerde Av. Asena Beyza CENGİZ ve Mehmet Cihan MERCİMEK, stajyer avukat temsilcileri olarak seçildiler.

STJ.EBRU BÜYÜK

STJ İBRAHİM ONUR DEMİR