ŞubatMartNisan
Tarih: 02.03.2017 | Okunma Sayısı: 233 | | |
Gaziantep Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin geliştirilmesi amacıyla avukatların topluma mesajlarını içeren bir video çalışması yapılmıştır. İlgili Videoda Baromuz kadın hakları komisyonu üyeleri; Av. Günay POLAT KAPLAN, Av. Selma Köse HALIGÜR, Stj. Av. Bengisu KARGINER, Av. Nevroz AYALP SATICI, Av. Melek ŞENGÜL, Av. Fethiye ERSOY, Av. Ece FAZLI TEPE, Stj. Av. Nazife ÇİÇEK, Av. Ali ŞENER, Av. Serpil KERETLİ YILMAZ, Stj. Av. Ceren ALPDOĞAN, Av. Ali ŞENER ve Gaziantep Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Özlem ÇİÇEK MOROĞLU, Av. Erdem GÖKPINAR, Av. Mehmet OVAYOLU ile Gaziantep Barosu Başkanı Av. İskender KAHRAMAN yer almıştır.

29.03.2017 Çarşamba