Gaziantep Uzlaştırmacı Eğitimi

Eğitim Günleri
Hafta içi 13.30-20.30, Cumartesi 10.00-17.20
Eğitim Ücreti
1,200.00 TL (%8 KDV dahildir.)
Kontenjan:35
Eğitim detayı

Üniversitemiz Uzlaştırmacı Eğitimi izni verilen eğitim kuruluşları arasında yer almakta ve Türkiye genelinde eğitim verme yetkisine sahip bulunmaktadır.

Gaziantep'te devam edecek olan Uzlaştırmacı Eğitimi için kişi başı eğitim bedeli KDV dâhil 1.200 TL’dir.

Eğitim 27 Kasım-2 Aralık 2017 tarihlerinde (toplam 6 gün) hafta içi 13.30-20.30, Cumartesi günü 10.00-17.20 saatleri arasında devam edecektir.

ÖNEMLİ NOT: Eğitimin sonunda verilecek olan katılım belgesine hak kazanabilmek için, eğitimin 11/12’sine (44 ders saati) devam edilmesi gerekmektedir. Eğitimin 11/12’sine devam etmeyenlere katılım belgesi verilemeyecektir.

Uzlaştırmacı eğitimine avukatlar ve hukuk öğrenimi görmüş kişiler başvurabilecektir. Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliğinin 48 inci maddesinin üçüncü fıkrasının (ç) bendine göre hukuk öğrenimi görmüş kişiler; üniversitelerin hukuk fakültelerinden mezun veya hukuk ya da hukuk bilgisine programlarında yeterince yer veren siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat veya maliye alanlarında en az dört yıllık yüksek öğrenim yapmış olanlar olarak değerlendirilmektedir.

Buradan hareketle uzlaştırmacı eğitimine hukuk öğrenimi görmüş kişiler yönünden hukuk fakültesi mezunlarının yanı sıra üniversitelerin;

- Siyasal Bilgiler Fakültesi

- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

- İktisat Fakültesi

- İşletme Fakültesi