23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
Tarih: 23.04.2018| Okunma Sayısı: 150

''Türk milletinin asil geleceği, günümüz çocuklarının doğru görüşü ve o güçlü azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Kurtuluş mücadelemizin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan tarihi Türk milletinin gurur günüdür.

Aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü çocuklarımıza armağan etmiştir. Toplumları güçlendiren, geleceğe emin adımlarla yürüten olgu huzur, barış, bir arada yaşama arzu ve kararlılığı ve en önemlisi de adalettir. Adaletin olmadığı bir ülkeden huzur, barış ve bir arada yaşama arzu ve kararlılığının olmayacağı da tabiidir.

çocuklar ülkenin geleceğini ileriye taşıyacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Bizler eğitime öncelik vererek çocuklarımızın bilinçli birer birey olarak topluma kazandırmayı hedeflemeliyiz.

Hukukun üstünlüğü ve adaletin egemen olduğu bir ülke ve dünya özlemiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal olmak üzere ulusal kurutuş savaşımızın kahramanlarını ve Türk milletinin refahı için kanlarını akıtan tüm askerlerimizi rahmet ve minnetle anarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum''

GAZİANTEP BAROSU BAŞKANI

Av.İSKENDER KAHRAMAN