İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 3, Kayıt Sayısı 44
13.11.2019Diğerserkan budakHukuk fakültesinde 3. sınıf öğrencisiyim, okula sadece bir gün gidiyorum, diğer günlerde benimseyebileceğim bir hukuk bürosunda çalışmak, elimden geldiğince büroya katkı sağlamak ve tecrübe kazanmak isterim. İyi bir bilgisayar kullanıcısıyım, Office 365 programlarını kullanabiliyorum. İngilizce biliyorum, hızlı okuyup yazabiliyorum On Parmak Türkçe F klavye . B ve A2 sınıfı ehliyetim var, seyahat engelim yok, askerliğimi yaptım. Ciddi bir maddi beklentim yok.5530230727
13.11.2019DiğerHüseyin GÜLOĞLUSayın Avukatlarım ; Emekli Astsubayım. Gaziantep merkezde ikamet etmekteyim. Hukuk alanına özel ilgi duymaktayım. Hukuk Büronuzda ;; idari konularda, resmi &özel yazışmalar, arşivleme, evrak takibi ve teslimi, planlama ve koordinasyon vb. hususlarda sizlere faydalı olabileceğimi değerlendiriyorum. Ücret takıntım yoktur. Ön görüşmeye davetinizi; Saygılarımla5349555890
12.11.2019OrtakOktay ÇABUKUlus mah. mahmut ersoy caddesi Onur Apt. No:18 İLLER BANKASI YANI, KILCIOĞLU LOKANTASI ÜSTÜ adresindeki ofisimize 2 tane gider ortağı arıyoruz. İlgilenen meslaktaşlarımız irtibata geçebilir.5327239047
11.11.2019DiğerMurat EmrullahAdliye karşısı, alt geçit çıkışındaki Gelincik Apartmanı 6. kat daire 11 deki 3+1 ofisi, eşyaları ile kiralık olarak devrediyorum5324664976
11.11.2019Tüm IlanlarRukiye gürselAvukat katibiyim icra işlerinde deneyimliyim yanında çalışacagım avukat arıyorum5529468807
11.11.2019Tüm IlanlarNesrin DemirRuhsatımı Mart ayında aldım. Avukat olarak çalışabileceğim ve kendimi geliştirebileceğim bir yer arıyorum.5076014400
11.11.2019SekreterAv. Mehmet SarıoğluBüromuzda çağrı merkezi personeli olarak çalışmak üzere, bu konuda tecrübeli personel arıyoruz. İlgilenenlerin info@sarioglu.av.tr elektronik posta adresine kısa öz geçmişlerini göndermesini rica ederiz.3423200500
08.11.2019Tüm IlanlarZülfikar Ali KeskinDoğu Akdeniz üniversitesi adalet myo mezunuyum diplomam da geldi, ofis proğramlarını kullanabiliyorum on parmak klavye kullanabiliyorum, uyap kullanabiliyorum ve iş arıyorum5316446499
08.11.2019SekreterHASAN GÜRKEMAL KARAOFİSİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.DETAYLAR İÇİN İLETİŞİME GEÇMENİZ RİCA OLUNUR.5318473321
07.11.2019OrtakVeysel YAVUZİller Bankası Çaprazındaki Ofisimize gider ortağı aramaktayız.5415485267
06.11.2019AvukatAv. Mehmet SarıoğluBüromuzda icra takipleri ile takiplerden doğan davalara ilişkin olarak çalışmak üzere en az 1 yıl deneyimli Avukat meslektaşlarımızı istihdam etmek istiyoruz. İlgilenenlerin info@sarioglu.av.tr elektronik posta adresimize öz geçmişlerini göndermelerini rica ederiz.3423200500
06.11.2019OrtakAysu Berfin ÇelikFatih mahallesi 22001 nolu sokak no:73 kat:1 Şahintaş hukuk apartmanı iki tane 1kız1erkek gider ortağı arıyorum5424565011
06.11.2019OrtakYiğithan YiğitAdliyenin karşısında, yaya alt geçidinin yanında bulunan şahintaş hukuk apartmanındaki 2+1 ofisimizin boş olan bir odasına gider ortağı arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarım irtibata geçebilir.5327485056
05.11.2019AvukatSevgi KartalAnkara Universitesi Hukuk Fakultesinden dereceyle ve cok iyi bi ortalamayla 2019 da mezun oldum. Ogrenciyken de yaz doneminde 2 farkli buroda kisa sureli staj yaptim. Ayrica Hazine Müsteşarlığında staj yapmistim. Okul doneminde de farkli alanlarda seminer ve egitimlere katildim. Halihazirda mahkeme stajindayim. Subat sonunda ikinci alti ayim basliyor ancak Ocak ayindan itibaren yaninda aktif olarak calisabilecegim, kendimi gelistirebilecegim avukat ariyorum. Tesekkurler.5352626142

<<<Kasım 2019><<
Kasım 2019