İLAN LİSTESİ

PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 5, Kayıt Sayısı 61
06.08.2020DiğerAyşeAvukat sekreterliği işi arıyorum5449494927
06.08.2020Tüm IlanlarKerem kızıkHasan kalyoncu üniversitesi hukuk fakültesinden mezun oldum. Staj sürecimde kendimi geliştirebileceğim avukatın yanında yapmak istiyorum.551177524
06.08.2020AvukatAV.ABDULLAH AKSOY-AV.EMİNE ÇAKIRİCRA VE HUKUK ALANINDA EN AZ BİR YIL DENEYİMLİ BİRLİKTE ÇALIŞABİLECEĞİMİZ MESLEKTAŞ ARIYORUZ.5439440151
04.08.2020OrtakSelçuk Çetinadliye karşısındaki ofisimize sabit ödemeli gider ortağı aramaktayız.ilgilenen meslektaşlarımızın telefonla ulaşması rica olunur.İrt:053342144115334214411
04.08.2020OrtakZafer TEMURCazibe İş Merkezinde bulunan ofisimize 3.gider ortağı aramaktayız.5369299592
04.08.2020OrtakHarun ÜstünGazimuhtarpaşa Bulvarı İncilipınar Mahallesi Nişantaşı Sokak Tekerekoğlu İş Merkezindeki Eski özsüt üstü ofisimize gider ortağı aramaktayız. Ofiste halihazırda iki ortak çalışmaktayız. İki ortak daha alabilecek kapasitemiz vardır.5422757373
03.08.2020AvukatEzgi ÖZKANDokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden yüksek onur derecesiyle mezun oldum. Staj sürecimi kıdemli bir avukatın yanında verimli bir şekilde geçirmek istiyorum.5445982292
03.08.2020OrtakAv. Besim Koray SaraçoğluAdliyeye yakın Ada sürücü kursunun bulunduğu bina Gürbüz apartmanı 1. kattaki büroma gider ortağı olabilecek bir meslektaş arıyorum.5334139167
30.07.2020DiğerUmut Can KeşMerhabalar, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim. Mesleğimde kendimi geliştirebileceğim bir büro aramaktayım. Yaz stajı ve devamında okulumun online eğitimle devam etmesi ihtimaline karşın dönem içerisinde de staj yapabilirim. Orta derecede İngilizce bilgisine ve başlangıç seviyesinde Arapça bilgisine sahibim. Microsoft Office programlarını kullanmayı biliyorum, dönem içinde kırtasiyelere not yazarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. İlgilenen büroların numaram veya mail adresim üzerinden iletişime geçmelerini rica ediyorum.5455247655
30.07.2020Tüm IlanlarEzgi Koç22 yaşındayım. Hem liseden hem Myo dan adalet mezunuyum. Çalışabileceğim deneyimsiz katipsekreter, ofis içi işler bir iş arıyorum. Daha önce avukatlık ofislerinde çalıştım. İhtiyac durumunda ulaşabilirsiniz teşekkürler.531874371
29.07.2020DiğerAv. Hüseyin DENİZAdliyenin tam karşısında Erikli yayla apartmanında asansörlü 4+1 yeni tadilat yapılmış ofisimiz tüm faturalar dahil olarak oda oda kiraya verilecektir.5321534427
28.07.2020KatipSEDAT KARAKANBüromuzda çalışmak üzere deneyimli bayan iş arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Başvuran arkadaşlarımızın Müvekkillerle görüşmeleri organize edilmesi ve irtibatların sağlanmasında bizlere yardımcı olması beklenmektedir. Asgari ücret verilecek ve Sigorta yapılacaktır....5068516010

<<<Ağustos 2020><<
Ağustos 2020