28.10.2020

İletişim kurduğumuz kişilerle ilgili düşüncelerimi­zin oluşmasında beden dilinin rolü çok büyüktür. İlk kez karşılaştığımız bir kişi için, ya duruşundan hoşlan­madığımızı, ya bakışını hiç sevmediğimizi, ya da bir gö­rüşmede ona kanımızın kaynadığını düşünebiliriz. “İlk bakışta vuruldum, ben onu görünce işe yaramaz oldu­ğunu anlamıştım, vb.” gibi ifadelerle insanlara bir değer biçildiği herkesçe bilinmektedir. Bütün bunlar, o kişiyle sonraki iletişimin temelini oluşturan faktörlerdir. 28 Kasım 2020 Saat 13.00-15.00 arası Gaziantep Üniversitesi Öğr.Gör.Esin DEDEMOĞLU tarafından "Beden Dili ve Hitabet" konulu seminer verilecektir. Gaziantep Barosu tarafından organize edilecektir.

Öğr.Gör.Esin DEDEMOĞLU