Kategoriler

30.11.2021

:

BASINA VE KAMUOYUNA

Şehrimizde yaşanan ve kamuoyunda infial yaratan olay tüm vatandaşlarımız gibi bizleri de derinden yaralamış ve kaygı uyandırmıştır. Savunmasız hâldeki bebeğe öz babası tarafından uygulanan şiddet görüntüleri yürekleri kanatmıştır.

Yargıya intikal ederek; bu canî şahsın tutuklanması ile devam eden süreci yakından ve titizlikle takip ediyoruz.

Minik yavrumuz şu anda hastanede gözetim altında olup annesi de korunma ve barınma hususlarında destek almak üzere Devlet korumasındadır.

Baro olarak konunun titizlikle takibi hususunda gereğini yapacağımızı, süreçle ilgili gelişmelerden kamuoyunu bilgilendireceğimizi saygıyla bildiririz.

Gaziantep Barosu Başkanlığı

Resim
15 TEMMUZ MAHALLESİ 148063 NOLU CADDE NO:13 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP (Nesibe Aydın Okulları Yanı)
iletisim@gaziantepbarosu.org.tr