• Av. Arif GÖKTAŞ

av.arifgoktas@homail.com
    1 / 07 / 2021

Ofisimizde, Lise öğrencisi olup büro stajını yapmak isteyen kişiler bizimle iletişime geçebilirler. iletişim: av.arifgoktas@hotmail.com -05445054036

• Gamze kaynak

gamzekaynak1501@gmail.com
    1 / 07 / 2021

Merhabalar. Adalet meslek lisesi mezunuyum önlisans olarak da adalet bölümünden mezun oldum. Öğrenmeye açık çalışkan ve disiplinli biriyim. Daha önce staj yaptım ve avukat yanında çalıştım. Kâtip olarak çalışabileceğim ve iş öğrenip kendimi daha çok geliştirebileceğim bir ofiste çalışmak istiyorum. İlgilenenler 0543 396 12 70 nolu telefondan ulaşabilirler. Teşekkürler

• Av. Hakan ŞEKER

av.hakanseker@hotmail.com
    1 / 07 / 2021

Fatih Mah. Fevzi Çakmak Bulv. Adliye karşısında bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. İletişim: 0 537 051 6027

• MEHMET ARIK

mehmetark3380@gmail.com
    1 / 07 / 2021

merhabalar iyi çalışmalar..4 yıllık hakimlik tecrübem bulunmaktadır.. 5 ay oldu ruhsatımı alalı ancak antepde yabancıyım..özellikle tüm duruşmalarına gireceğim yaninda bagli calisacagim bir meslektaş aramaktayım.. ceza hukuk davası farketmez hepsinde tecrübeliyim.. telefon numaram 05078704929

¬´ Önceki Sayfa 3456 7 Sonraki Sayfa ¬ª
İSTASYON CAD.TİCARET SARAYI KAT:2 ŞAHİNBEY GAZİANTEP