Mesajlar

DİLEK BALCI

uzun vadede bir hukuk bürosunda sekreterlik veya callcenter olarak çalışabileceğim iş aramaktayım. 0537 738 7264

Nisa Nur Parlar

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.Ruhsatımı aldım bağlı çalışabileceğim avukat arıyorum. parlarnisanur@gmail.com

İrem Önder

Merhaba ismim İrem Önder 20 yaşındayım Üniversitede hukuk büro yönetimi ve sekreterliği bölümü mezunuyum asistanlık yapabileceğim bir avukat, hukuk bürosu arıyorum.

Rabia çerçi

önlisans mezunuyum kimya teknolojisi bölümü mezunuyum bilgisayar bilgim var öğrenmeye açığım avukat yanında sekreterlik işi arıyorum cercirabia8@gmail.com

Av.Ahmet KOCA

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı İzmirde aktif olarak yaptım. Öğrencilik dönemimde de çalıştım. Bağlı çalışabileceğim bir büro aramaktayım. (0541 376 14 86)

AV. AYŞE ÖZTEKİN

bay stajyer Avukat aranmaktadır. İlgilenen meslektaşlarımız 0532 139 04 65 numaradan iletişime geçebilirler.

Av.Ekrem Akdoğan

Adliyeye yürüme mesafesinde, Fevzi Çakmak bulvarı üzerindeki Karataş Apt'de bulunan içi tamamen yenilenmiş ofisimizin geniş ve lüks 2 odası tüm masraflar dahil olmak üzere(kira, elektrik, su, internet, doğalgaz) kiraya verilecektir. Meslektaşlarımızın ortak kullanabileceği bekleme odamız da mevcut olup, ilgilenen meslektaşlarımız 0507 680 98 08 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Merve Güzelhan

Bahçeşehir Üniversitesi mezunuyum. Ruhsatımı aldım. Bağlı avukat olarak çalışabileceğim bir ofis arıyorum. Talep halinde cv gönderebilirim. (merveguzelhan@gmail.com)

Meltem

Lise mezunuyum büro yönetimi ve sekreterlik bölümü okudum sonrasında hasta kayı kabul kursuna ve adli danışmanlık kursuna gittim sekreterlik işi arıyorum