Mesajlar

İbrahim Halil Utkan

Adalet bölümü lise mezunuyum, 1 yıl adliyede 11.ağır ceza mahkemesinde çalıştım tecrübeliyim. Uyap kullanabiliyorum.

SÜLBİYE AZAK

Çay, temizlik ve yemek işlerine bakabileceğim iş arıyorum. Daha önce telesekreter olarak da tecrübem vardır. 48 yaşındayım. Teşekkürler. 05397913341

Av. C. Özge Parlak Keresteci

Adliyeye çok yakın, tamamen yenilenmiş, odaları çok geniş olan ofisimize gider ortağı alınacaktır. Masraflar 5’e bölünecektir. Tel: 0530 218 8484

Av. Harun Üstün

Gazimuhtar Paşa Bulvarı Nişantaşı Sokak (Adda Kafe Üstü) Tekerekoğlu İş Merkezinde iki avukat olarak çalıştığımız geniş ve klimalı boş odamıza üçüncü gider ortağı aramaktayız. İlgili meslektaşlarımızın 0542 275 7373 telefon numarasına ulaşmaları rica olunur.

Müslüm Aral

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Staj yapabileceğim bir büro aramaktayım. 0545 610 61 95

Büşra Çiter

Kahramanmaraş Sütçü imam üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum. Ceza hukuku , icra hukuku ve ticaret hukukunda iyiyim. Uzun süreli yanında çalışabileceğim avukat arıyorum. 0506 059 0657