Mesajlar

Hasan Gültutan

Adliye alt geçit yanında bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarım iletişime geçebilir 0532 765 95 27

Zeliha

Adliye'de 1 yıl kadar zabıt katipliği alanında staj yaptım. Ofiste çalıştım daha önce ofis içi temizlik ve düzen konusunda gayet tecrübeliyim Ayrıca telefonlara bakma misafir karşılama tecrübem de vardır şimdi kendimi geliştirmek için Avukat yanına iş arıyorum Telefon 05443940347

Derya Küçüker

Merhabalar. 2 yıllık adalet bölümünde yeni mezun oldum. daha önce bu alanda çalışmadım. çok iyi seviyede F klavye yazabiliyorum. kendimi bu alanda geliştirmek ve yetiştirmek istiyorum. çabuk kavrayabilen ve öğrenme kabiliyetine sahibim bu konuda kendime cok güveniyorum.uzun vadeli çalışabileceğim bir iş arıyorum. Nizip ilçesinde ikamet ediyorum. bu ilçede olan bürolarda çalışmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. Tel no:0545 374 65 93

Lütfiye YALÇIN

Eskişehir Anadolu üniversitesi Hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim.Pandemi nedeniyle öğretim sürecim uzaktan devam etmektedir. Bu süreçte mesleğimi öğrenmek , çalıştığım ofisin iş yükünü azaltmak ve birden fazla dava çeşitliliği görmek bakımından çok istekliyim. Daha önce bir hukuk bürosunda staj deneyimim mevcuttur. Aynı zamanda haziran ayı itibariyle yasal stajımı da aynı ofiste devam ettirmek istiyorum. Bu bağlamda staj yapabileceğim dava yoğunluğu fazla bir ofis aramaktayım.05398614872

Murat alay

DENEYIMLI KATIBIM IS ARIYORUM 05376454634

Serap Veriralmaz

Yakın tarihte ruhsatımı almış bulunmaktayım. Bağlı avukat olarak çalışabileceğim bir ofis aramaktayım. 05366302929

Av. Gizem AKSOY

Adliye civarındaki ofisimize gider ortakları aramaktayız. Halihazırda 2 adet boş odamız bulunmaktadır.05063777578

Av. Esra Nur Barçin

Adliye civarındaki ofisimizde boş vaziyette bulunan odaya gider ortağı aramaktayız. İlgilenen meslektaşlarım benimle iletişime geçebilir. 05436985450

AV.GÖZDE HALEPLİLER

BİZİMLE ÇALIŞACAK OFİSTEKİ İŞLERE YARDIMCI OLABİLECEK BAYAN ELEMAN ARANIYOR. TEL: 05375968283

Av. Sercan Karadağ

Özel hukuk, ceza ve icra alanlarında faaliyet gösteren büromuzda dava ve duruşma tecrübesi olan, kendini geliştirmek isteyen, araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi seven, sorumluluk sahibi avukat çalışma arkadaşı aramaktayız. İlgilenenlerin avbuketkocak@gmail.com adresine cv göndermelerini veya 05535394683 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişim geçmelerini rica ederiz

¬´ Önceki Sayfa 2345 6 78910 Sonraki Sayfa ¬ª
İSTASYON CAD.TİCARET SARAYI KAT:2 ŞAHİNBEY GAZİANTEP