05.06.2024

Ankara Barosu Gelincik Merkezinin 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle, kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın artırılması ve bu alanda verdiğimiz hizmetlerin tanıtılması amacıyla "Kadına Karşı Şiddetle Mücadele ve Gelincik Merkezi" temalı bir Kısa Film Yarışması düzenlenecektir.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve şiddetle mücadele konularında bilinç yaratmayı ve bu alandaki çalışmalarımızın geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen yarışmamız tüm barolardan stajyer avukatların, hukuk ve iletişim fakülteleri ile güzel sanatlar fakülteleri öğrencilerinin katılımına açıktır.

Yarışmaya ilişkin detaylı başvuru şartları, başvuru tarihleri ve ödüller ekte sunulan şartnamede yer almakta olup, etkinliğimizin amacına ulaşmasına katkılarınız bizleri onurlandıracaktır.

KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ.pdf