Mesajlar

Ahmet Özgüçlü

Avukatlar iş merkezi 4.katta ki büromuzun boş olan bir odası için gider ortağı arıyoruz. Tel:05356214027

Elif TURUNÇ

Gaziantep Üniversitesi Adalet Bölümünden 3,6 ortalamayla mezun oldum. İş ortamına çabuk adapte olup işi çabuk kavrıyorum. Güler yüzlüyüm ve diksiyonum gayet düzgün, pozitif bir yapıya sahip olduğum için sorunlar karşısında çözüm odaklıyım.Daimi çalışıp kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum. İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM. 05314971551

MELİKE ÇOŞKUN

gaziantep üniversitesi adalet mezunuyum uzun süreli çalışabileceğim ve kendimi bu alanda geliştirebileceğim iş arıyorum ilgilenenler benimle iletişime geçebilir 05366119301

Esra Yanıç

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim staj yapabileceğim bir ofis arıyorum.

Av. İbrahim Onur DEMİR

10 ay önce alınmış olan masa takımımı( masa, orta sehpa, konsol ve etajer) ve deri koltuk takımımı ( 2 adet tekli koltuk, 1 adet üçlü koltuk ve patron koltuğu) satıyorum. İlgilenen meslektaşlar 0505 578 37 63 telefon numarasıyla tarafıma ulaşabilirler. Talep halinde fotoğrafları gönderilebilir.

Elif Karacaoğlu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Staj yapabileceğim bir büro aramaktayım. Daha önceden staj deneyimim bulunmaktadır. Talep halinde cv gönderebilirim. (05388180586)

Rumeysa Kart

Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Pandemiden dolayı, online eğitim sürecinde stajyerlik yapmak istiyorum.

Av. Harun KARAYILAN

İller bankası karşısında bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. Ofisimiz yeni tadilat görmüş olup herhangi bir masrafı bulunmamaktadır. Gelecek olan meslektaş ile birlikte ofis giderleri dörde bölünecektir. İlgilenen meslektaşlar iletişime geçebilir. Tel: 0507 851 11 25

Av.Mina TABUR

Hukukçular iş merkezi 4.katta bulunan ofisime gider ortağı arıyorum.05321604643