• Ahmet Karabacak

Deneyimli Katibim iş arıyorum 0538 230 31 26

• REŞAT RAMAZAN

20/03/2024

Ağırlıklı olarak hukuk ve icra alanında çalışan ofisimizde stajyer avukat arayışımız bulunmaktadır. Tercihen stajının ilk beş ay içerisinde olan ve avukatlık mesleğini icra etmeyi planlayan, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek kişilerin 0505 991 75 24 iletişim numarasına mesaj atmaları rica olunur.

• Ayça İNAN

19/03/2024

22 yaşındayım. Lise mezunuyum. Büro yönetimi ve asistanlık bölümünü bitirdim. Sekreterlik konusunda deneyimliyim bir çok avukatın yanında çalıştım. Kendimi geliştirmek amacıyla kalıcı olarak hukuk bürosunda iş aramaktayım. 0536 354 6053

• Av. Mehmet KARAKUZULU

18/03/2024

Adliye travmayı durağı karşısında köşe başında bulunan ofisimizde 1 odamız için gider ortağı aramaktayız. (sabit gider) İlgilenen meslektaşlar 0531 354 18 88 nolu telefondan ulaşabilirler.

• Av. Fatma Zehra Mutlu

18/03/2024

Dosya çeşitliliği bulunan ofisimize Stajyer Avukat meslektaş arayışımız vardır. İlgilenen meslektaşlarım 0532 290 25 27 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

• Av. EKREM Ulaş Ilgın

1+1 ofisime gider ortağı arıyorum. TLF: 0538 230 31 26

• Av. Mehmet Sarıoğlu

18/03/2024

Büromuzda kurum dosyalarımıza ilişkin çağrı merkezinde çalışmak üzere deneyimli personel arıyoruz. İlgilenenlerin info@sarioglu.av.tr adresine öz geçmişlerini göndermeleri halinde uygun olan adaylar görüşmeye davet edilecektir. Başvuru info@sarioglu.av.tr adresi üzerinden kabul edilmektedir.

¬´ Önceki Sayfa 1234 5 Sonraki Sayfa ¬ª
15 TEMMUZ MAHALLESİ 148063 NOLU CADDE NO:13 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP (Nesibe Aydın Okulları Yanı)
iletisim@gaziantepbarosu.org.tr
www.gaziantepbarosu.org.tr ©